lagbygging på norges tak

Trenger bedriften en skikkelig vitamininnsprøytning? Vi inviterer til gourmetaften med Jotunheimens beste lokalmat og drikke – og skreddesyr et aktivitesopplegg til dere.

Ingenting sveiser folk så godt sammen som å være på tur – toppet med et bedre måltid! Vi tilbyr masse aktiviteter, fra rafting, via ferrata til fjellturer av alle slag. Kombinert med lunsj eller middag på splitter nye Flye1389, vil dette bli en uforglemmelig opplevelse. 

Vi har sitteplasser til 26 personer – og skreddesyr et opplegg til akkurat dere. Ta kontakt med oss for et tilbud.

Opplev en gourmetaften med sesongens lokale råvarer. 

Måltidene hos oss skal være en opplevelse på lik linje med naturen og turene gjester besøker oss for. Derfor bruker vi lokale og økologiske råvarer så ofte vi kan, og kjøper kun inn fra norske leverandører. Les mer om vårt matkonsept.

Det finnes ikke bedre lagbygging
​​​​​​​enn å være på tur sammen. 
​​​​​​​
​​​​​​​
Sjekk ut vårt store aktivitetstilbud med alt fra toppturer, rafting, via ferrata, hundekjøring, stisykling og milevis med turstier og skiløyper. Vi samarbeier med lokale fjellførere, som Gjendeguiden, Go Rafting Sjoa og Jotunheimen Husky Logde – og skreddesyr et opplegg til akkurat dere!

Utvid turen med en overnatting og sov godt i de vakreste omgivelser.

Det er ikke overnatting på Flye1389, men dere kan bo på flotte Gjendesheim turisthytte, kun 12 kilometer fra Valdresflye. En fantastisk plass i hjertet av Jotunheimen – og en opplevelse i seg selv. Vi ordner med transport for dere hvis dere ønsker.

Kontakt oss: 
Tlf: 41 666 301
E-post: gjendesheim@dnt.no